Λαμπάδες γάμου οικονομικές

Λαμπάδες γάμου χειροποίητες ιδιαίτερες
Κέρινα φωτιστικά λαμπάδες γάμου

Η κατασκευή χειροποίητων φωτιστικών λαμπάδων γάμου επιδαπέδιων ή μικρότερου μεγέθους για κηροστάτη, είναι μια από τις κορυφαίες, δυνατές και οικονομικές προτάσεις του konstantinos dimiourgies. 
Κατασκευάζονται από αρίστης ποιότητας υλικά, ώστε οι λαμπάδες του γάμου σας να είναι (life time) και να τις χαίρεστε μια ζωή, σαν φωτιστικά χώρου, (αφού μετά το μυστήριο του γάμου λειτουργούν με 220v).
Τις διακοσμούμε εσωτερικά με φυσικά ή τεχνητά υλικά και τις αρωματίζουμε με αιθέρια έλαια.
Σε ένα μοναδικό ονειρικό περιβάλλον μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου διακοσμώντας τα τραπέζια με έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

* Παρόμοια πρόταση υπάρχει και για τον στολισμό βάπτισης.

   Κέρινα φαναράκια διακοσμημένα με νεράιδες,πρίγκιπες, και άλλες φιγούρες θα δώσουν μια ονειρική ιδιαίτερη ομορφιά στην δεξίωση βάπτισης ή στον χώρο του παιδιού σας.

Σας προτείνουμε χειροποίητα αρωματικά κεριά τα οποία αποτελούν μια οικονομική λύση για τον στολισμό ενώ παράλληλα προσθέτουν αισθησιασμό και ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο.
Δεν είναι απαραίτητο η σύνθεση των κεριών να συνδυάζεται με λουλούδια ώστε να σας στοιχίσουν πανάκριβα αφού τα κεριά από μόνα τους σκορπίζουν ένα απαλό άρωμα στο χώρο. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύονται με βάσεις αφού μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας πάνω στο τραπέζι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μοναδική και οικονομική ιδέα είναι να διακοσμήσετε το κέντρο των τραπεζιών στην δεξίωση του γάμου με χειροποίητα κουφωτά κεριά (φανάρια) σε απαλές αποχρώσεις χωρίς διακοσμητικά στοιχεία ή με διάκοσμο ανάλογα με τα χρώματα του γάμου σας.
Τα τραπέζια δεν θα χρειαστούν κάποιο άλλο στοιχείο για διακόσμηση αφού τα κέρινα φαναράκια από μόνα τους θα δημιουργήσουν μια ρομαντική, μοναδική, εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Μπορείτε να τα συνδυάστε με κέρινα φανάρια στο ίδιο χρώμα σε μεγαλύτερο μέγεθος για την διακόσμηση του νυφικού τραπεζιού.

Στο τέλος της δεξίωσης τα κέρινα φανάρια θα έχουν μείνει ανέπαφα και θα μπορείτε να τα χαρίσετε στους καλεσμένους σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
στις λαμπάδες γάμου υπάρχει η επιλογή αφού τις μεταφέρετε στον χώρο σας (σαλόνι, καθιστικό, υπνοδωμάτιο) να τοποθετήσετε χρωματιστή λάμπα της αρεσκείας σας, ώστε να δώσετε στο κερί το χρωματισμό που επιθυμείτε !

Τις λαμπάδες γάμου που παρουσιάζουμε στους στολισμούς, τις κατασκευάζουμε εμείς και μπορείτε να τις παραγγείλετε και μεμονωμένα χωρίς την υποχρέωση να σας κάνουμε τον στολισμό.

Λαμπάδες γάμου χειροποίητα κέρινα φωτιστικά 

 
ιδιαίτερη λαμπάδα γάμου 

Σχόλια